Werkzaamheden

Verrassend compleet dienstenpakket

Al ruim 100 jaar staat Loodgieters- en Verwarmingsbedrijf Reijerse garant voor hoogwaardige kwaliteit.
Met een klein en betrokken team van circa 20 ervaren specialisten wordt een verrassend compleet dienstenpakket geleverd. Zowel aan kleine, middelgrote en grote bedrijven in heel Nederland als aan particulieren. Als modern en innovatief bedrijf maken wij uiteraard gebruik van de nieuwste technieken en de meest milieuvriendelijke en duurzame materialen.

Diensten
  • Aanleggen/vernieuwen van gas-, water- en afvoerleidingen.
  • Aanleggen, vernieuwen, aanpassen van (complexe) CV-installaties.
  • Advisering en uitvoering van verwarming, mechanische ventilatie en airco-systemen.
  • Reparatie/onderhoud en vervanging van sanitair en daken.
  • Verzorging van dakbedekking en (specialistisch) lood- en zinkwerk.
Aannemers en zorginstellingen

Een groot deel van onze werkzaamheden voeren wij uit in opdracht van/in nauwe samenwerking met grote en kleine bouwbedrijven/aannemers en zorginstellingen in heel Nederland.

Kwaliteitswaarborg

Loodgieters- en Verwarmingsbedrijf Reijerse staat garant voor duurzaam vakwerk en streeft naar maximale klanttevredenheid. Wij zijn aangesloten bij:

   

CO-vrij gecertificeerde installateur

Bij ons staan veiligheid en vakmanschap sinds jaar en dag hoog in het vaandel. Wij dragen dan ook graag bij aan het eerder signaleren van gevaarlijke situaties en het voorkomen van ongelukken met koolmonoxide. Daarvoor hebben we de afgelopen periode een aantal investeringen gedaan. Volgens de nieuwe wettelijke eisen moeten we aantoonbaar kunnen maken dat onze monteurs vakbekwaam zijn. Daarvoor hebben zij speciale examens moeten afleggen. Daarnaast hebben we onze bedrijfsprocessen moeten inrichten volgens de nieuwe eisen van de wet. En om formeel gecertificeerd te kunnen worden én blijven, moeten wij ons bovendien jaarlijks laten controleren door een certificerende instelling. 

Met het inhuren van Loodgieters- en Verwarmingsbedrijf Reijerse voor installatie, reparatie of onderhoud aan uw gasverbrandingsinstallatie voldoet u per 1 april 2023 aan de wet. De kosten die de jaarlijkse certificering met zich meebrengt berekenen wij slechts gedeeltelijk aan u door.